07-12-16: Samen voor de Voedselbank van 9 t/m 16 december

van: http://www.omroepwest.nl/voedselbank

Wegens succes herhaald: de inzamelactie voor de Voedselbank van Omroep West
Van 9 december t/m 16 december zamelen alle regionale omroepen van Nederland weer houdbaar voedsel in voor de Voedselbanken. Vorig jaar sloten we deze landelijke inzamelactie af met 2,5 miljoen euro aan producten – een overweldigend succes! Dat doen we dus nóg een keer!

‘Vóór de regio, dóór de regio’
Voor de actie met de Voedselbank kunnen we niet zonder hulp! Vanaf vrijdag 9 december kan iedereen weer houdbaar voedsel inleveren bij onze inleverpunten in de hele regio. Op vrijdag 16 december sluiten we de actie af: dan gaan we zoveel mogelijk voedselpakketten inpakken, zodat we alle Voedselbank-huishoudens van een kerst/nieuwjaarspakket kunnen voorzien. Net als vorig jaar help je natuurlijk ook weer mee, samen met je school, vereniging of sportclub. 

Vorig jaar waren ook artiesten als Bas Muijs, George Baker en Tim Akkerman, maar ook bestuursleden van ADO Den Haag, wethouders en burgemeesters van de partij. Doe mee! Steun onze actie! Samen zijn we ‘vóór de regio, dóór de regio’ en roepen we iedereen in Zuid-Holland Noord op om samen met Omroep West mee te helpen voor de Voedselbank.

Hoe kan je helpen?
-Meld je aan als inleverpunt om zo zoveel mogelijk houdbare producten in te zamelen. Om ervoor te zorgen dat we niet heel veel verschillende producten krijgen, hanteren we een boodschappenlijst met tien soorten producten.
-Verzin een leuke actie waarmee je zoveel mogelijk mensen op de been brengt of zoveel mogelijk producten inzamelt. Op TV west en 89.3 Radio West volgen we alle leuke intitiatieven.
-Word vrijwilliger om te helpen bij de inzamelpunten of bij Omroep West. Kom een paar uurtjes inpakken met je bedrijf, school, club of vereniging. Wie weet ben je dan ook live te zien of te horen op tv en/of radio! Aanmelden kan via dit mailadres: voedselbank@omroepwest.nl