09-04-2018 Een vrolijk Pasen door inzamelactie in AH-winkels

Paasactie Albert Heijn

Paasactie Albert Heijn

Op zaterdag 24 maart jl. doneerden winkelaars van Albert Heijn producten aan de Voedselbanken Nederland. De landelijke paasactie werd gehouden in honderden filialen van Albert Heijn onder het motto: ‘een vrolijke Pasen voor iedereen’. Ook vijftien Albert Heijn winkels in de regio Haaglanden deden mee met als resultaat 185 volle kratten voor de Paasdagen.

In alle deelnemende AH-winkels was een centrale plek ingericht met ingrediënten voor een paasontbijt. Van koffie en thee tot beschuit, broodbeleg, een verse Paasstol en natuurlijk: eieren. AH-klanten konden de producten kopen en daarna direct doneren. Daarvoor stonden er lege kratten klaar bij de kassa die zich in de loop van de dag vulden. De totale opbrengst van de actie in de regio Haaglanden is € 6.475,- Wat een mooi resultaat!

Albert Heijn zorgde voor de distributie van de goederen naar de lokale voedselbanken. Daar hebben vrijwilligers van de lokale Voedselbanken de handen ineen geslagen om de paas-producten te verspreiden. Zo kwamen ze op tafel bij inwoners van de regio Haaglanden.

Gulle gevers in AH-winkels: we zijn er weer ontzettend blij mee! Daarnaast gaat ook onze dank uit naar de Albert Heijn winkels die hebben meegedaan en uiteraard de enorme inzet van onze vrijwilligers. Jullie hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan ‘een vrolijke Pasen voor iedereen.’