12-03-18: Kies! Sociale Supermarkt nu ook in Loosduinen (zie foto)

Kies Sociale Supermarkt Loosduinen (2)

Kies Sociale Supermarkt Loosduinen (2)

\

Meer keus voor klanten van de Voedselbank Haaglanden.

Vanaf vrijdag 9 maart staat de winkelwagen van Kies! Sociale Supermarkt wekelijks ook bij Centrum De Bokkefort aan de Dr. H.E.van gelderlaan 260. Het project kan nog vrijwilligers gebruiken. Dit project zoekt een belader/vervangend chauffeur, gastvrouwen/gastheren, winkelhelpers en begeleiders m/v.

Klanten van de Voedselbank Haaglanden krijgen altijd een krat met inhoud uitgereikt. Nu kunnen klanten in deze vernieuwde SRV wagen zelf de producten pakken die ze nodig hebben.

De sociale supermarkt is een initiatief van STEK en de Voedselbank Haaglanden. Zij willen Voedselbank-klanten zelf laten kiezen. Dat gaat dan ook over keuzes die mensen in hun eigen leven maken. Daarom worden de begeleidende vrijwilligers getraind om klanten van de Voedselbank te ondersteunen zelf hun eigen toekomst te bepalen en daarnaartoe te werken.

De wagen is in december begonnen bij de Exoduskerk aan de Beresteinlaan. Daar staat hij op donderdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 9 maart staat hij dus ook bij Centrum De Bokkefort in Loosduinen op vrijdagen van 11.45 uur tot 14.30 uur. Daarna gaat de vestiging bij de Shalomkerk open.

Voor meer info over de vrijwilligersvacatures zie: www.stekdenhaag.nl/vrijwilligersbank.

Of bel of mail projectleider Kees Buist: 06 2040 1618  |  kbuist@stekdenhaag.nl.

Giften zijn ook welkom, zie: www.stekdenhaag.nl/kiessocialesupermarkt.

Volg de sociale supermarkt op: www.facebook.com/kiessocialesupermarkt 

Op de foto hierboven (van Jelle Hellinga) ziet u vrijwilligers Peter en Tsjabo bij het inladen van de auto.