Zoutkeetsingel in een nieuw jasje

In het kader van NL doet Oranje fonds  en met een gift van het Oranje fonds werd het uitdeelpunt Zoutkeetsingel geheel opgeknapt. Zoutkeetsingel, gelegen in het centrum, is ons oudste uitdeelpunt. Hier is in 2003 Voedselbank Haaglanden ooit begonnen.

Eerst hebben een groep studenten van het ROC samen met vrijwilligers van de Voedselbank het gehele binnenwerk geschilderd (Muren en houtwerk), nadat eerst alle stellingen waren verwijderd. Daarna werd de vloer onderhanden genomen, waar scheuren in zaten en zo bros was, dat meer scheuren en gaten te verwachten waren.

“De – Woningstoffeerder” uit Delft (Frank Kluiters) heeft de vloer in het gehele pand, met een grote korting en medewerking van de leverancier, van een prachtige PVC toplaag kunnen voorzien.De kosten hiervoor zijn gedragen door het “Tilly en Albert Waaijer fonds”, zodat de Voedselbank zelf geen kosten had. Daarvoor grote dank aan het Oranje fons, het Tilly en Albert Waaijer fonds, De – Woningstoffeerder. en de studenten van het ROC.