Hovenier Helpt – Samen Nederland groener

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! BEDRIJF steunt Hovenier Helpt. Een week lang spant de hoveniersbranche zich in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt jouw project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.
 
Voedselbank Haaglanden steunt Hovenier Helpt
 
Voedselbank Haaglanden: ‘Ook wij dragen graag bij tijdens Hovenier Helpt. De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Zo maken we samen Nederland groener. Het is prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen!’
 
In het hele land staat de hoveniersbranche klaar om te helpen. Ze zet zich in voor meer tuinplezier en een groener Nederland. De week van ‘Hovenier Helpt’ is van maandag 21 t/m zaterdag 26 september.
 
Heb je een project voor Hovenier Helpt?
 
Meld je tuin project voor 1 september aan op de website www.hovenierhelpt.nl. Deze moet binnen een dag uit te voeren zijn door een hovenier. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of jouw project bij de selectie zit. Hoe deze selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!