Active Health Center workout voor Voedselbank Haaglanden

Op zondag 22 november organiseren wij ons jaarlijkse xcore evenement in sporthal Leidschenveen. Vorig jaar hebben wij maar liefst 605,- opgehaald voor Serious Request. Dit jaar zetten wij ons in voor Stichting Voedselbank Haaglanden

Wij hebben gekozen voor dit doel omdat wij een gezonde voeding voor iedereen belangrijk vinden en graag onze omgeving willen steunen.

Het programma dit jaar is als volgt:
10.00 – 10.45 XCORE
10.45 – 11.00 XCORE challenge
11.00 – 11.45 Zumba
11.45 – 12.30 BRN Workout

Inschrijven voor het evenement is mogelijk bij onze receptie. De kosten zijn €5,- per les.  Neem gezellig vrienden of familie mee, want iedereen mag meedoen aan de workouts en publiek is ook van harte welkom. Bij de XCORE mogen kinderen tot 12 jaar ook gratis meedoen met een eigen geknutselde XCO buis (tip: een lege Pringels bus!) en ook bij de Zumba mogen ze lekker mee swingen.

Kun je niet meedoen aan het event maar wil je wel een bijdrage leveren? We organiseren ook een lege flessen actie en een voedsel inzameling actie, neem je lege frisdrank flessen en houdbare producten mee naar AHC en lever ze bij ons in!

We gaan er een gezellige en sportieve ochtend van maken en hopen dat JIJ ook mee komt doen en de Stichting Voedselbank Haaglanden wilt steunen.

Active Health Center Leidschenveen www.ahcleidschenveen.nl
Active Health Center Ypenburg www.ahcypenburg.nl