25-11-16: Restaurant Instock Den Haag start cadeaukaarten actie

Gasten die bij restaurant Instock aan het Buitenhof 36 in Den Haag eten steunen daarmee sowieso al een goed initiatief. Instock, als stichting, heeft nl. als missie het verminderen van voedselverspilling en bijdragen aan bewustwording rondom dit thema. Dit verhaal wordt de gasten ook meegeven als ze komen eten. Maar gasten kunnen nu ook iets betekenen voor cliënten van de Voedselbank Haaglanden. Bij het afrekenen bestaat nu nl. de mogelijkheid om een cadeaukaart van euro 12,50 t.b.v. die cliënten te kopen, waarvan de waarde door Instock wordt verdubbeld. Twee van die kaarten (met dus een waarde van euro 50,-) worden vervolgens via de uitdeelpunten aan cliënten van de Voedselbank Haaglanden aangeboden! Cliënten mogen de cadeaukaarten in meerdere keren besteden en voor ieder moment gebruiken. De cadeaukaarten blijven een jaar geldig.
De prijzen die Instock hanteert voor ontbijtgerechten liggen tussen € 4,75 en € 10,00 en een kop thee/koffie kost gemiddeld € 2,50. De prijs voor het drie-gangen diner is  € 22,50 en voor vier-gangen € 27,50. Ze serveren altijd gratis kraanwater de gehele dag en daarnaast ook brood en augurkjes gedurende het diner. Alle prijzen zijn onderaan de website te vinden via de volgende link: http://www.instock.nl/restaurant/den-haag/
 
​Op de foto ziet u Nina Graaff die namens Instock de eerste cadeaukaarten overhandigt aan Johan van der Does (bestuurslid VB-HL).