31-03-18: Sorteer/distributiecentrum Voedselbank ‘Verspunt’ komt steeds dichterbij (zie foto’s).

Verspunt

Verspunt

De Voedselbank Haaglanden nam maandagmiddag 26 maart jl. deel aan de “Voedselbank Groenten & FrUITdaging”. Doelstelling is om te komen tot een sorteer/distributiecentrum Voedselbank ‘Verspunt’. Hieronder een dankwoord van de Projectleider Voedselbanken Nederland, een link naar een arikel in het AD, en enkele foto’s van de middag.

Beste meneer, mevrouw,

Namens Voedselbanken Nederland wil ik u hartelijk danken voor uw deelname aan de Voedselbank Groenten & FrUITdaging afgelopen maandag. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag! Tijdens de borrel hebben we meerdere veelbelovende gesprekken gevoerd met bedrijven en andere partijen uit het Westland die ons willen steunen. Het daadwerkelijk realiseren van het sorteer/distributiecentrum Voedselbank ‘Verspunt’ komt steeds dichterbij. Zie hieronder een kleine foto-impressie van de middag. Een mooie samenvatting kunt u lezen op de website van AD Haagsche Courant:                                                                                    https://www.ad.nl/den-haag/verspunt-om-meer-groente-in-pakketten-voedselbank-te-krijgen~af37a7f2/

Via deze weg willen wij ook nogmaals onze grote dank uitspreken aan Koppert Cress voor hun geweldige gastvrije ontvangst en hun steun aan ons bij het realiseren van het Voedselbank ‘Verspunt’.

Elianne Leeffers

Projectleider AGF distributiecentrum Westland