Algemene info: Kleding en speelgoed doneren

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook 2e hands kleding en speelgoed inzamelen.

Heel aardig dat zoveel mensen aan de cliënten van de Voedselbank willen geven.

De Voedselbank Haaglanden doet dit  echter NIET omdat we daar de ruimte en de tijd niet voor hebben. Onze prioriteit ligt bij de voedselpakketten.

Een aantal van onze Uitdeelpunten, de locaties waar de cliënten wekelijks hun voedsel halen, zijn daar mogelijk wel blij mee. De Uitdeelpunten van de Voedselbank zijn gevestigd in kerken, buurthuizen enz. Ook hier is van toepassing dat niet alle Uitdeelpunten daar ruimte voor beschikbaar hebben.

Op de website staan alle Uitdeelpunten genoemd met adres en telefoonnummer erbij. Belt u svp vooraf even met het Uitdeelpunt om te horen of zij uw kleding en/of speelgoed kunnen ontvangen.

Voor speelgoed kunnen wij u ook verwijzen naar Sint voor ieder 1 Deze stichting verzamelt speelgoed in de periode voor Sinterklaas om het met Sinterklaas uit te delen aan alle kinderen van de Voedselbank.

Voor kleding en allerlei andere zaken, kunt u naar de Weggeefwinkel gaan van het Vadercentrum Adam aan het Jonckbloetplein 24 te Den Haag. Telf. 070-2052410, vragen naar Bilal Sahin of u kunt e-mail: info@haagsevaders.nl.