Als u ons wilt helpen, kan dat op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld door materialen te schenken.

Help ons met materialen


Voedselbank Haaglanden heeft allerlei materialen nodig, zoals vorkheftrucs, computers, verpakkingsmateriaal, kantoormateriaal. Heeft u spullen over, dan horen wij het graag!

Daarnaast biedt Stichting Voedselbank Haaglanden de mogelijkheid aan bedrijven die daar prijs op stellen, om hun naam of logo met een hyperlink naar uw eigen website op de sponsorpagina van onze website op te nemen.

Voor donaties in de vorm van producten, brandstofpas, goederen, ondersteuning activiteiten (uitje voor kinderen, vakantie voor gezinnen e.d.) en diensten neemt u contact op met Ton van Schie ton.vanschie@voedselbankhaaglanden.nl of info@voedselbankhaaglanden.nl

 

Kleding en speelgoed


​Voedselbank Haaglanden heeft niet de mogelijkheid om centraal kleding en speelgoed te verdelen. Neem contact op met een uitgiftepunt bij u in de buurt om te vragen of zij deze spullen uit kunnen delen. U kunt ook spullen afgeven bij de weggeefwinkel bij het Vadercentrum aan het Jonckbloetplein 80 in Laak. Voor het langsbrengen van spullen is de winkel open van open maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Telefonisch is de weggeefwinkel bereikbaar van 7.30 uur tot 21.00 uur via 06-41563477.

Voor speelgoed kunt u ook terecht bij Sint voor ieder 1 Deze stichting verzamelt speelgoed in de periode voor Sinterklaas om het met Sinterklaas uit te delen aan alle kinderen van de Voedselbank.