Feestelijke Stamppotparty

Met een feestelijke stamppotparty heeft Stichting Voedselbank Haaglanden vrijdag 10 januari alle hardwerkende vrijwilligers bedankt voor de geleverde topprestatie in 2019.

Bloemen waren er voor 3 vrijwilligers die een extra bedankje verdienden: projectleider Eva Gardner, voor haar inspanningen rond het opzetten van de Verswinkel; secretaris Mia Gores, spin in het web van de organisatie en Johan van der Does die zich jarenlang als bestuurslid uitgiftepunten voor de Voedselbank heeft ingezet. Hij nam tijdens de stamppotparty afscheid. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door voorzitter Hendrik Beelen, tot een vervanger is gevonden.

Voorzitter Hendrik Beelen reikte de bloemen uit en stond stil bij al het werk dat verzet wordt door de vrijwilligers van Voedselbank Haaglanden. Hendrik Beelen: “Op 31 december 2019 stonden er 1760 huishoudens ingeschreven. (Vergelijkbaar met 2018). Maar we hebben veel meer mensen geholpen, want in 2019 zijn er ook 1431 huishoudens gestopt. Dat betekent dus dat we in 2019 3200 huishoudens (zo’n 7000 mensen) hebben kunnen helpen. Het is niet overdreven om dat een topprestatie te noemen!”.

Johan van der Does

Eva Gardner

Mia Gores