Gratis winkelen bij de Albert Heijn!

Albert Heijn Actie

De afgelopen week heeft de Voedselbank regio Haaglanden versproducten bij een drietal AH vestigingen mogen ophalen in verband met een verbouwing van de betreffende filialen. In het filiaal Loosduinen, Ambachtsgaarde en de XL AH in Rijswijk mochten de diverse schappen leeg gemaakt worden en naar de Boomaweg gebracht worden ter beschikking van onze cliënten. Dat vergt vele handjes en het was prachtig te zien dat vrijwilligers van de koel/vries, in- en ompak, bandmedewerkers, chauffeurs, KIES en het bestuur de handen uit de mouwen staken.

Een uurtje later waren de schappen leeg genoeg om aan de verbouwing te beginnen.
Opbrengst: zo’n 400 kratten cq 11.000 producten voor de cliënten, waaronder ook producten als kaas die wij helaas niet vaak kunnen aanbieden. 

Wij willen graag de Albert Heijn en haar medewerlers bedanken voor hun inzet in het weekend en de donatie! 
Uiteraard ook een bedankje aan alle collega’s van de Voedselbank regio Haaglanden voor hun inzet in het weekend! 

Albert Heijn actie

[VIDEO] ALBERT HEIJN XL SLUIT ZIJN DEUREN VOOR VERBOUWING

[VIDEO] ALBERT HEIJN XL SLUIT ZIJN DEUREN VOOR VERBOUWINGZaterdag 16 februari is Albert Heijn XL in Winkelcentrum In de Bogaard gesloten vanwege een grote verbouwing. Zaterdag konden de vers en diepvriesproducten gekocht worden met 35% korting. De producten die niet verkocht zijn werden vandaag opgehaald door Voedselbank Haaglanden en distributiecentrum. De nieuwe verbouwde winkel zal op 6 maart geopend worden om 13:00 onder leiding van de wethouder en burgemeester Michel Bezuijen.

Geplaatst door Rijswijk.tv op Zaterdag 16 februari 2019