Help Vers & Vrij aan een goede start!

Vers & Vrij is een stichting die zich inzet tegen voedselverspilling voor mensen die onder de armoedegrens leven. Door middel van het ophalen van versbereide maaltijden bij verschillende restaurants, wil de stichting voedselverspilling tegen gaan. De maaltijden worden vervolgens verdeeld over verschillende locaties en bewaard in koelkasten in herbruikbare bakjes. De bakjes worden voorzien van speciale logo’s, allergenenstickers en sealstickers. De bakjes kunnen worden opgehaald door mensen die (tijdelijk) onder de armoedegrens leven.

Stichting Vers & Vrij

Wil jij je ook inzetten voor het verminderen van armoede en voedselverspilling? Of wil je meer informatie over het project? Doe een bijdrage om dit project te kunnen realiseren of help mee aan meer naamsbekendheid.

Je inzet wordt ook nog beloond!

Kijk voor meer informatie: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/de-vers-en-vrij/plan

 

2 antwoorden
  • prcommunicatie
   prcommunicatie zegt:

   Goedemiddag,

   Dank voor uw bericht en goed dat u ons heeft gevonden.
   Het aanvragen van een voedselpakket gaat via een hulpverlener zoals maatschappelijk werk, Leger des Heils, kerkelijke hulpverlener, sociale dienst, schuldhulpverleners, bewindvoerders e.d.
   U kunt evt ook kijken op http://www.socialekaartdenhaag.nl of u kan via een Servicepunt van de gemeente een pakket aan laten vragen.

   Op deze pagina vindt u meer informatie over normbedragen, wat er in het pakket zit, hoe snel de aanvraag verwerkt wordt etc.
   Veel succes gewenst!

   team PR & Communicatie | Voedselbank Haaglanden

Reacties zijn gesloten.