Kies! Voedselbankwinkel in Escamp geopend


Kies! Voedselbankwinkel is op donderdag 14 oktober feestelijk geopend. Wethouder Martijn Balster ontving een winkelwagentje vol verse en houdbare producten en nam zo de winkel in Escamp officieel in gebruik.
“Wat een mooi initiatief. Naast het feit dat bewoners hier terecht kunnen voor etenswaren, is het bovenal een plek waar een gesprek met aandacht plaats kan vinden. En dat is minstens net zo belangrijk”, vindt de wethouder.

Klanten van de Voedselbank Haaglanden kunnen in de nieuwe Kies! Voedselbankwinkel zelf hun boodschappen kiezen. Ze rekenen af met een speciaal pasje. Voor en na het winkelen is er de gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken. En er is tijd voor een gesprek met aandacht voor te maken keuzes in het leven.

Kies! Voedselbankwinkel bevindt zich in buurt-en-kerkhuis Shalom aan de Vrederustlaan 96, in Den Haag Zuidwest en is geopend op dinsdag van 14.00 – 17.00 uur en op donderdag van 10.00 – 14.00 uur.

Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via een hulpverlener. Mail naar info@stekdenhaag.nl of bel 070-3181616 om een afspraak te maken. Kies! Voedselbankwinkel en alle andere voedselbankuitgiftepunten werken met vrijwilligers. Heb je belangstelling om als vrijwilliger te komen werken, kijk dan op voedselbankhaaglanden.nl of stekdenhaag.nl

Foto: Ben Damen