Koninklijke onderscheiding voor onze Mies Zeeman!

In Midden-Delfland zijn acht inwoners Koninklijk onderscheiden. Zeven personen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en één inwoner tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Mies (Maria) Zeeman (Lid) kreeg voor o.a haar werk bij de Voedselbank Haaglanden voorafgaand aan Koningsdag een koninklijke onderscheiding uitgereikt door burgemeester Midden-Delfland, Fenna Noordermeer.

Sinds het begin van het ontstaan van de Voedselbank Haaglanden in 2009 heeft ze op vrijwillige basis advies gegeven aan Voedselbank Haaglanden, onder andere over de inrichting van distributiecentrum en de transitie van uitgiftepunten naar winkels. In 2019 en 2020 heeft ze een grootschalig verbouwingsplan voorbereid, gericht op vergroting en verhuizing van één van de distributiecentra. Het nieuwe distributiecentrum werd in 2020 in gebruik genomen in Wateringen, aan de De Lierseweg 2B.

De bestuursleden Lian Kaat (bestuurslid transitie) en Henk Baars (bestuurslid vice-voorzitter, uitgiftepunten en communicatie) waren bij het opspelden van de versierselen te Schipluiden.

Van harte gefeliciteerd, Mies Zeeman! We zijn super trots op jou!