Onze nieuwe winkel in Moerwijk is vandaag officieel geopend

Petra Nijland (Winkel coördinator)  links en Petra Sevinga (Stadsdeeldirecteur Escamp) rechts.


Petra Nijland (Winkel coördinator)  links en Petra Sevinga (Stadsdeeldirecteur Escamp) rechts.


Na een periode van proefdraaien is onze nieuwe winkel in Moerwijk op vrijdag 31 mei 2024 feestelijk officieel geopend door Petra Sevinga, Stadsdeeldirecteur Escamp.

Petra Sevinga (Stadsdeeldirecteur Escamp).


Sjaak de Bruijn (voorzitter van de Voedselbank Haaglanden) links. Petra Sevinga (Stadsdeeldirecteur Escamp) rechts.


“We zijn erg trots op onze hardwerkende vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Bedankt!

“Ook met dank in het bijzonder aan Lian Kaat (bestuurslid Transitie), Gertjan Koolstra (Lid winkelteam), Petra Nijland (coördinator) en Yuan Kae Chia (coördinator) en Elivira (coördinator) die hier hard aan hebben gewerkt”, aldus Sjaak de Bruijn; onze voorzitter; in zijn toespraak.


Arianne van der Rijst (Manager Wijkontwikkeling & Innovatie van woningcoperatie Staedion).


De Voedselbankwinkel en de Participatie Keuken bevinden zich in een pand van de woningcoperatie Staedion. Arianne van der Rijst; Manager Wijkontwikkeling & Innovatie van woningcoperatie Staedion; was ook aanwezig bij deze opening. 

Ali Ibrahim; één van onze klanten.


Tijdens de opening werd Petra Nijland; één van de coördinatoren; in het zonnetje gezet door Ali Ibrahim; één van onze klanten.
“Mijn gezin en ik kwamen 4 jaar geleden uit Syrië naar Nederland vanwege oorlog. We zijn erg dankbaar dat wij in Nederland mogen wonen. Ook zijn we dankbaar aan de Voedselbank Haaglanden dat we genoeg te eten hebben thuis. We zijn erg blij met de winkel want we kunnen zelf uitkiezen wat we nodig hebben. Bedankt, Nederland! Bedankt alle Nederlanders! Geweldig!”, zei Ali.
“Petra, wij hebben een cadeautje voor je gemaakt maar je moet je ogen eventjes dicht doen. Heel eventjes. Het is een verrassing”, zei Ali.


Petra Nijland (Winkel coördinator) Ali Ibrahim (onze klant) Henk Baars (vice voorzitter).


Een prachtig handgemaakt cadeautje van Ali Ibrahim en zijn gezin voor Petra Nijland als dank.


Hartelijk dank aan Ben en Farida Lachhab van de Participatie Keuken die samen met hun trouwe vrijwilligers voor de lekkernijen hebben verzorgd.Lootjes trekken maakte het feestje af.

Iedereen ging naar huis met een heerlijke geurkaars van Rituals als aandenken.