Wilt u zien hoe wij werken? Dat kan!


Vraag dan een rondleiding aan. Zo krijgt u een volledig beeld van de noodzaak van ons werk. Graag laten wij u ons distributiecentrum zien waar we grote partijen voedsel van landelijke en regionale leveranciers verdelen. Dit voedsel- houdbaar, koel/vers en diepvries – slaan we tijdelijk op, deels omgepakt en verdelen we over de 23 uitdeelpunten in Zuid West Nederland. Wekelijks worden hier zo’n 2.000 voedselpakketten samengesteld.

Op woensdagavond en donderdagochtend worden de kratten klaar gemaakt voor verdeling naar de 23 uitdeelpunten. Een leuk moment om te zien hoe dat gaat en eventueel kunt u mee helpen aan de band en een product in het krat deponeren.

Wij vertellen u graag wat wij doen en hoe onze organisatie in elkaar zit.  Naast dit informatieve of zelfs educatieve doel, hopen wij natuurlijk ook dat u enthousiast wordt om een bijdrage te leveren aan ons werk. Zie hier meer informatie over de verschillende mogelijkheden om te doneren.

 

Kratten vullen in het distributiecentrum

Rondleiding voor bedrijven, organisaties en instellingen


Als onderdeel van een bedrijfsuitje is een rondleiding, uitleg en presentatie mogelijk. Hieraan zijn geen kosten verbonden en misschien is het leuk om even mee te doen aan het in en ompakken of  het vullen van kratten. 

Wilt u een rondleiding voor uw bedrijf? Stuur een mail naar info@voedselbankhaaglanden.nl

 

Rondleiding voor scholen en verenigingen


Wilt u een rondleiding voor uw school of vereniging? Ook dat is mogelijk! U kunt een mail sturen naar info@voedselbankhaaglanden.nl  Geef in de mail aan met hoeveel personen u denkt te komen en vermeldt uw voorkeursdata.