Voor slechts 5 euro geeft u een voedselpakket!


Wij hebben uw financiële steun hard nodig om wekelijks 1.679 huishoudens in de regio Haaglanden te blijven voorzien van een voedselpakket.

Zo’n pakket kost gemiddeld 5 euro. Dat is niet voor het voedsel want dat ontvangen we gratis. Ook niet voor het personeel want dat zijn onbetaalde vrijwilligers. Maar dat zijn de kosten voor bijvoorbeeld, onderhoud, logistiek, huisvesting en energie. En daar hebben wij uw bijdrage hard voor nodig.

Wilt u ons financieel steunen? U vindt de diverse mogelijkheden op deze pagina. Alvast hartelijk dank voor uw gift!

U kunt uw gift storten op girorekening: NL83INGB0004215892 t.n.v. Stichting Voedselbank Haaglanden.

 

Fiscaal voordeel door ANBI-status


De fiscaal aantrekkelijkste manier om te doneren aan Voedselbank Haaglanden is de periodieke schenking. Legt u uw donatie in deze overeenkomst van de Belastingdienst vast, dan is de donatie aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Bij een eenmalige donatie geldt voor de fiscale aftrekbaarheid een drempel van 1% van het gezamenlijk inkomen met een maximum van 10% van het gezamenlijke inkomen. Bekijk in hoeverre uw gift aftrekbaar is.

 

Organiseer uw eigen fondsenwervingscampagne


Wellicht heeft u zo uw eigen ideeën over fondsenwerving voor het goede doel? Wilt u zich laten sponsoren bij een hardloop- of fietsevenement? De Q-Santarun bijvoorbeeld? Of organiseert u een cup-cake verkoop waarvan de bijdrage naar de voedselbank gaat? U kunt met familie en vrienden ook statiegeldflessen inzamelen in de buurt. Allemaal mooie initiatieven waarvan u de opbrengst aan de voedselbanken kunt doneren. Wij maken gebruik van de diensten van PIF-world. Klik hier om te zien hoe eenvoudig het werkt.

 

Voedselbank als uw goede doel bij een jubileum of verjaardag


Een koperen bruiloft of een kroonjaar in het verschiet? Heeft u iets te vieren en wilt u de opbrengst ten goede laten komen van de voedselbanken? We denken graag mee en helpen u graag.

 

Split-A-Gift


Wij werken samen met Split-A-Gift.Via hun website kunt u op eenvoudige wijze een cadeau delen met een goed doel naar keuze.

 

Testament


Bij het nalaten van geld of goederen aan Voedselbanken Nederland steunt u ons terwijl u, als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart. Als u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Als u zelf wilt bepalen hoe uw nalatenschap wordt verdeeld, is het belangrijk om een testament te maken. Uw notaris kan u hierbij helpen. Zie ook: http://www.goednalaten.nl/.

Algemene voorwaarden


Voor de algemene voorwaarden voor een donatie, klik hier

Heeft u vragen?


U kunt altijd  mailen met de afdeling fondsenwerving: info@voedselbankhaaglanden.nl om de mogelijkheden van financiële steun te bespreken