Help ons met voedsel

Voedsel doneren

Help ons met voedsel. Dat kan om kleine of grote hoeveelheden gaan, af en toe of regelmatig. De enige voorwaarde die wij stellen is, dat de goederen kwalitatief nog goed zijn en dat de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken.

Bijvoorbeeld:

  • producten waarnaar geen vraag (meer) is,
  • producten waar te veel voorraad van is,
  • producten waar de THT datum te dichtbij komt om ze nog in het distributiekanaal af te zetten,
  • producten met verkeerde verpakking ( wij kunnen zelf opnieuw stickers aanbrengen)

Het mes snijdt vaak aan 2 kanten: de producent bespaart afvoer- en stortingskosten, de ontvangers worden gigantisch geholpen.

Wij beschikken over koel/vries wagen en koel-/vriescel en kunnen dus ook verse en diepvriesproducten opslaan en distribueren. Wij beschikken over ca. 30 palletplaatsen diepvriesruimte. Uiteraard zijn wij ook blij met bijdragen van bedrijven die niet noodgedwongen hun goederen kwijt moeten, maar die geheel vrijwillig ons initiatief willen helpen om iets aan de probleemsituatie van de ontvangers te kunnen doen.

Voedselbank Haaglanden garandeert dat de goederen niet voor commerciƫle doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend om mensen in nood te helpen!

 

Wat mag er in het pakket?


* Koffie/thee/suiker
* Rijst/macaroni/spaghetti/mihoen/enz.
* Crackers (Wasa)/ontbijtkoek/beschuit/enz.
* Groenten/fruit in blikjes of potten
* Potten jam/pindakaas/chocopasta/pastasauzen/enz.
* Soep in blikken of potten

Maar andere food en non-food zijn ook welkom. Er is bijvoorbeeld ook veel vraag naar sanitaire producten zoals maandverband, tandpasta of shampoo.

Waar producten afleveren?


Producten kunnen afgeleverd worden bij ons distributiecentrum aan de Boomaweg 101 in Den Haag. Het DC is geopend iedere werkdag van 13.00 tot 16:00 uur. Graag een telefoontje van tevoren als u wat wilt komen brengen. Telefoonnummer: 06-51839377.

Wanneer u een kleine hoeveelheid hebt (bijvoorbeeld wat in een tas past, kunt u ook contact opnemen met het uitgiftepunt in uw buurt. Klik hier voor de adressen van de uitgiftepunten.