Voedselbank Uitdeelpunten in Zoetermeer heeft een (tijdelijke) nieuwe locatie!

Dankzij de grote inzet van de Gemeente Zoetermeer heeft Voedselbank Uitdeelpunten in Zoetermeer een tijdelijke nieuwe locatie gevonden. Afgelopen week hebben zij hun intrek genomen in een anti-kraak locatie. Het betreft het oude Monutagebouw aan de Van Aalstlaan en is eigendom van de Gemeente.

Voedselbank-Zoetermeer

Voor het eerst zullen zij een huur gaan betalen. Voor het betalen van de huur zullen zij nog wel een potje moeten vinden, maar voorlopig hebben zij weer een opslag ruimte voor de pakketten die wekelijks worden verspreid aan de 6 locaties en uitgedeeld worden aan de kanten. 

Het betreft een tijdelijke anti-kraak locatie en een zoektocht naar een nieuwe locatie is dus nog niet voorbij. Momenteel is de Voedselbank regio Haaglanden bezig met het opzetten van een zogeheten Verswinkel. Met een verswinkel zal de Voedselbank doordeweeks verder producten kunnen aanbieden aan de klanten, naast hun standaard pakket. Op termijn zal Voedselbank Uitdeelpunten in Zoetermeer ook willen kijken naar een locatie voor een verswinkel met daarbij opslag mogelijkheden. Een locatie van dergelijk formaat (250-300m2) op een centrale locatie is echter wel een uitdaging. Voor de locatie moet er ook ruimte zijn voor het aanvoeren van de gedoneerde producten. 

Wilt u (met uw bedrijf) een bijdrage leveren aan de huurkosten van Voedselbank Zoetermeer? Alle bedragen zijn welkom! Kijk op https://www.voedselbankzoetermeer.nl/sponsors/ voor meer informatie.  

Voedselbank-Zoetermeer